R&D

kwaliteitsmanagement

Homologatie actieve bestanddelen in de tas

Een extern gehomologeerd labo onderzoekt en certifieert de hoeveelheid actieve bestanddelen van elk molecule die er uiteindelijk in de tas terechtkomt. Inlabs past vervolgens de formule kwantitatief aan naar de meest efficiënte therapeutische dosis.

Geen residu's of carry-over effecten van koffie naar Inlabs-capsules

Alle Inlabs-capsules bevatten poeder of granulaat. De productontwikkeling -en vervaardiging vraagt een specifieke expertise. We passen onze knowhow aangaande formulering en smaakontwikkeling toe om een harmonieuze, lekkere, warme of koude drank samen te stellen waarbij de smaken samengaan met de nutriënten. Met onze eigen productielijn die specifiek is aangepast voor fijne poeders en granulaat zijn we in staat om een precieze dosering te garanderen. De capsules ledigen volledig na gebruik zodat – anders dan bij thee of koffie – de dosering steeds makkelijk en accuraat is. Er zijn geen residu’s of carry-over effecten tussen de koffie en de Inlabs-capsules.

Expertise Dr. Peter Aelbrecht

Dr. Peter Aelbrecht heeft een uitgebreide ervaring in de orthomoleculaire geneeskunde en in de ontwikkeling van formules voor de voedingssupplementenindustrie. Hij heeft jarenlang wetenschappelijk onderzoek gedaan in de functionele en nutritionele biologie als Chief Scientific Officer bij Labophar N.V. Tevens is dr. Peter Aelbrecht al vele jaren docent orthomoleculaire geneeskunde aan het ICZO.

Onze productielijn beschikt over het International Featured Standards (IFS) certificaat

De IFS is een organisatie van handelsbedrijven en industriële ondernemingen met een gemeenschappelijk doel. Ze controleren aan de hand van uniforme standaards of de productie en diensten van hun producenten, logistieke ondernemingen en brokers/agenturen in staat zijn om een product, dat aan de voedselveiligheidsvoorschriften en klantspecificaties voldoet,te produceren of te behandelen

CO2Logic-certificaat: firma's die zich bewust zijn van de co2-uitstoot

Naast het IFS-certificaat beschikt onze productielijn eveneens over het CO2Logic-certificaat. Dat certificaat wordt uitgereikt aan firma’s die zich bewust zijn van de CO2-uitstoot.