R&D

kwaliteitsmanagement

Homologatie actieve bestanddelen in de tas

Een extern gehomologeerd labo onderzoekt en certifieert de hoeveelheid actieve bestanddelen van elk molecule die er uiteindelijk in de tas terechtkomt. Inlabs past vervolgens de formule kwantitatief aan naar de meest efficiƫnte therapeutische dosis.

Expertise Dr. Peter Aelbrecht

Dr. Peter Aelbrecht heeft een uitgebreide ervaring in de orthomoleculaire geneeskunde en in de ontwikkeling van formules voor de voedingssupplementenindustrie. Hij heeft jarenlang wetenschappelijk onderzoek gedaan in de functionele en nutritionele biologie als Chief Scientific Officer bij Labophar N.V. Tevens is dr. Peter Aelbrecht al vele jaren docent orthomoleculaire geneeskunde aan het ICZO.

Onze productielijn beschikt over het International Featured Standards (IFS) certificaat

De IFS is een organisatie van handelsbedrijven en industriƫle ondernemingen met een gemeenschappelijk doel. Ze controleren aan de hand van uniforme standaards of de productie en diensten van hun producenten, logistieke ondernemingen en brokers/agenturen in staat zijn om een product, dat aan de voedselveiligheidsvoorschriften en klantspecificaties voldoet,te produceren of te behandelen

CO2Logic-certificaat: firma's die zich bewust zijn van de co2-uitstoot

Naast het IFS-certificaat beschikt onze productielijn eveneens over het CO2Logic-certificaat. Dat certificaat wordt uitgereikt aan firma’s die zich bewust zijn van de CO2-uitstoot.