R&D

Expert in ontwikkeling en productie van voedingssupplementen en OTC-producten in Nespresso®-compatibele capsules

Inlabs specialiseert zich in het wetenschappelijk onderzoek naar de ontwikkeling en productie van biologisch afbreekbare Nespresso®-compatibele capsules, afgevuld met hoogkwalitatieve voedingssupplementen. Hiervoor selecteren onze wetenschappers enkel de meest doeltreffende actieve bestanddelen.

Optimalisatie van de Active Pharmaceutical Ingredients (APIs)

In onze laboratoria worden deze actieve bestanddelen op innovatieve wijze verder geoptimaliseerd teneinde supplementen te verkrijgen die zich onderscheiden door hun uitzonderlijke doeltreffendheid en hun maximale veiligheid.

Kwantitatieve analyses door een extern gehomologeerd labo

Kwantitatieve analyses van alle actieve bestanddelen van de verkregen lekkere drank na gebruik van de capsule via de Nespresso®-machine worden uitgevoerd door een onafhankelijk gehomologeerd labo. . Dit teneinde de formule te kunnen aanpassen naar de gewenste optimale dosis van het eindproduct.

Keuze van geur, kleur en smaak a.h.v. modernste aromatiseringstechnieken

Het verkrijgen van een optimale geur, kleur en smaak van het eindproduct wordt in onze laboratoria gerealiseerd middels de modernste aromatiseringstechnieken met behulp van natuurlijke geur, kleur en smaakstoffen. Vervolgens vindt er een evaluatie plaats door een onafhankelijk extern proefpanel waarna een verdere optimalisatie en finetuning volgt.

Proeven die we uitvoeren alvorens te vermarkten

Alvorens vermarkting verzekeren wij ons van stabiliteit en houdbaarheid middels stabiliteitsproeven volgens de ICH-normen, granulatieproeven, repetitieve testen, smaak-, geur- en kleurtesten en houdbaarheidstesten.

Productinnovatie

Inlabs hecht veel belangaan innovatie en investeert voortdurend in research & development gerelateerd aan gebruiksvriendelijke doseringen voor voedingssupplementen en OTC-producten. Zodoende kunnen onze klanten gebruik maken van de laatste technologieën, innnovaties en meest recente formules.