• Inlabs is de globale expert in Nespresso®-compatible capsules voor voedingssupplementen

  Inlabs is de globale expert in het ontwikkelen en produceren van ‘Nespresso®- compatibele’ capsules, als drager van farmaceutische en para-farmaceutische actieve bestanddelen. Deze handige capsules maken van de inname van o.a. voedingssupplementen een genietmoment en verenigen dit met een dagelijkse routine. Dit zal altijd leiden tot een verhoging van de therapietrouw.
 • Eigen team van ervaren specialisten en wetenschappers

  Inlabs beschikt voor haar onderzoek en ontwikkeling over een team van ervaren specialisten en wetenschappers. Zij staan niet enkel in voor de ontwikkeling en productie van de biologisch afbreekbare Nespresso®-compatible capsules, maar eveneens voor het ontwikkelen en produceren van wetenschappelijk onderbouwde farmaceutische en para-farmaceutische agentia, compatibel voor gebruik via deze capsules. Zowel onderzoek, ontwikkeling en productie vindt van A-Z plaats in België, dat een lange reputatie heeft opgebouwd in de farmacie en parafarmacie.
 • De productielijnen van Inlabs vullen de formules in de juiste dosering af

  De juiste dosering is van cruciaal belang. Inlabs' fabriek vult de formules met de grootste zorg. Bovendien laat het gebruik van Nespresso®- compatibele’ capsules toe om hogere doseringen toe te dienen (tot 5 gram API), alsook meer verschillende combinaties van actieve bestanddelen in een enkele dosis te vervatten. Dit in tegenstelling tot traditionele voedingssupplementen, waar men vaak een beperking heeft door de grootte van de pil of de capsule. De eigen productielijn zorgt voor een snelle oplevering en korte levertermijnen.
 • Inlabs produceert milieuvriendelijke, bio-afbreekbare capsules

  De capsules composteren op 12 weken en mogen bij het restafval. Met deze bio-afbreekbare capsules zijn wij uniek in de markt. Sustainabilty staat op ons voorplan. Inlabs ademt 'gezondheid'.
 • Inlabs staat voor flexibiliteit. Private label, contract manufacturing of onze huismerken afnemen?

  Inlabs beschikt over ´ready to sell´ eigen merken. Voor onze huismerken wordt er wereldwijd samengewerkt met lokale distributeurs die over exclusiviteit voor een bepaalde regio of land kunnen beschikken. U kan onze formules eveneens in Private Label distribueren. Inlabs kan zelfs door-u-aangeboden formules verpakken. Of in samenwerking met ons wetenschappelijk team nieuwe formules ontwikkelen rond een bepaalde indicatie of therapeutisch doel.

  Gebruiksvriendelijke doseringen

  Hoe kan Inlabs de moderne consument een nieuwe ervaring bieden op vlak van voedingssupplementen? Naast het ontwikkelen van uiterst effectieve molecules en API’s, moeten we het gebruiksgemak waarborgen. Consumenten willen niet enkel effectieve voedingssupplementen, maar vinden het eveneens belangrijk dat deze makkelijk te slikken zijn, met een aangename smaak en geur. Gebruiksgemak betekent dat het product geruisloos en zonder moeite in hun dagelijkse leven en routines past. Voor velen is dat een lekkere drank en een waar geniet-moment, voor anderen dan weer ‘on the go’. Een eenvoudige dosering is daarbij van cruciaal belang. Inlabs bewaakt deze doseringen dan ook zeer streng in zijn kwaliteitscontroles.
  Globale expert in Nespresso®-compatible capsules voor voedingssupplementen

  BIO AFBREEKBAAR

  VEGAN / VEGGIE

  CONVENIENCE

  DOSERING

  TEMPERATUUR

  THERAPIETROUW

  innovatie & routine

  De inname van voedingssupplementen via klassieke pillen, poeders of tabletten wordt door de consument veelal ervaren als negatief en heeft een sterkte connotatie met ‘ziek zijn’. Inlabs creëert een nieuwe aangename manier van consumeren: de actieve bestanddelen worden verpakt in in Nespresso®-compatibele capsules, waardoor het eindproduct kan worden geconsumeerd als een lekkere warme of koude drank. Zo wordt de inname een aangename ervaring die kan worden ingebouwd in een dagelijkse routine, moment of ritueel. De therapietrouw zal hierdoor automatisch verhogen. Bovendien laat het gebruik van Nespresso®- compatibele’ capsules, die een inhoud van 5 gram actieve bestanddelen kunnen bevatten, toe om hogere doseringen toe te dienen, dit in tegenstelling tot traditionele voedingssupplementen, waar men vaak een beperking heeft door de grootte van de pil of de capsule.

  Data over problemen van slikken pillen: Ontdek de nieuwe generatie toediening

  50% van de bevolking ervaart moeilijkheden met het slikken van tabletten of pillen

  41% van de bevolking verkiest een aangename smaak en geur

  90% van de bevolking verkiest een toediening die makkelijk te integreren is in de dagelijkse routine

  Onderzoek en ontwikkeling

  Inlabs beschikt voor haar onderzoek en ontwikkeling over een team van ervaren specialisten en wetenschappers. Zij staan niet enkel in voor de ontwikkeling en productie van de biologisch afbreekbare Nespresso®-compatible capsules, maar eveneens voor het ontwikkelen en produceren van wetenschappelijk onderbouwde farmaceutische en para-farmaceutische agentia, compatible voor gebruik via deze capsules. Zowel onderzoek, ontwikkeling en productie vindt van A-Z plaats in België, dat een lange reputatie heeft opgebouwd in de farmacie en parafarmacie.

  Makkelijk te slikken. Voor iedereen.

  Makkelijk te nemen en in te bouwen in de dagelijkse routine.

  Speciaal geformuleerd zodat ze lekker smaken.

  Samenwerken met Inlabs

  Support Logistic
  Formule op maat
  U wenst een formule op maat? Stuur ons uw voorstel ( formule, indicatie, of therapeutisch doel) en wij stellen voor elke referentie een prijsofferte op.
  Commercial delivery
  Nieuw gamma lanceren
  U wilt een nieuw gamma lanceren, maar bent niet zeker over de formuleringen of de regelgeving? Inlabs biedt begeleiding naar formulering en wetgevende aspecten aan.
  Logistic Warehouse
  Onze huismerken verdelen
  U prefereert een off the shelf product en verkleint zo uw time to market? Via een exclusiviteitscontract kan u de distributeur worden van onze huismerken voor een bepaalde regio.
  Received Delivery
  Assortiment Heropfrissen
  Uw assortiment nieuw leven inblazen? Ons marketingteam helpt u om de formules en communicatie te optimaliseren, gestoeld op de meest recente trends en innovaties.
  Add Package
  Uitbreiding assortiment
  U heeft een bestaand gamma en U wenst dit uit te breiden ? Inlabs biedt u nieuwe formules aan in correlatie met de rest van uw gamma.
  Logistic Data
  Marktanalyse
  U hebt een productgamma met formulering maar u bent niet zeker over het distributiekanaal en de positionering van uw merk? Wij helpen u de markt te analyseren en te begrijpen aan de hand van de meest recente data.
  Verdeler worden van onze huismerken of van je eigen private label?
  Meer informatie? Download dan hieronder onze brochure.
  What's in it for you? 5 more solutions to existing problems
  02 maart 2022
  In this blog article, we already touched 7 existing problems the market is having. However, there is...
  Inlabs' Medical Director: Dr. Peter Aelbrecht
  01 maart 2022
  Inlabs’ Medical Director Doctor Aelbrecht has done 30 years of scientific research in orthomolecular...